روان درمانی و مشاوره فردی بزرگسال

انواع اضطراب، افسردگی، وسواس، ترس‌ها و فوبیا، مشکلات روان‌تنی، سردردهای عصبی، معده‌دردهای عصبی و … را درمانگران و مراجعین آگاه بارها و بارها با همکاری یکدیگر و استفاده از علم به روز، شکست داده اند. همچنین بسیاری از درمانگران توانمندی که امروز در سراسر کشور مشغول به کار هستند در دوره‌های آموزشی آگاه شرکت کرده و مدارک معتبر دریافت نموده‌اند.

مشاوره بزرگسال

آگاه‌تر زندگی کنید!

برای سالم‌تر زیستن تا همیشه وقت نداریم! آگاهی را در زندگی‌تان پررنگ کنید و زندگی سالم‌تری بیافرینید. زخم‌های ما در رابطه به وجود آمده‌اند و در رابطه تسکین می‌یابند.

چرا روان‌درمانی؟

  • اثربخشی 75 درصدی برای درمان اختلالات روانشناختی
  • فضای ایمن برای خودشناسی
  • شناخت و مدیریت بهتر هیجانات و احساسات

روان‌درمانی چطور کمک می‌کند؟

  • فهم بهتر روابطمان با خودمان و دیگران
  • آگاه شدن از تاثیر گذشته بر زندگی امروز و متوقف شدن آن
  • حل و فصل شدن زخم‌های روانی

روان‌درمانی شفا از طریق گفتگو است. با بودن در کنار درمانگری که مشتاق فهمیدن ماست و به ما کمک می‌کند زندگی‌مان را از زاویه دیگری ببینیم، تغییر ممکن است. آگاهی بیشتر از خودمان و درک بهتر احساسات خودمان و دیگران کمک می‌کند روابط متعادل و روانی سالم‌تر داشته باشیم.

سوالات متداول

  1. برای چه مشکلاتی می‌توانم مراجعه کنم؟

اختلالات افسردگی و اضطراب، مشکلات مربوط به روابط عاطفی و زوجین، انواع وسواس، فوبیا و ترس، بیماری‌های روان‌تنی، مشکلات خواب و خوردن و … می‌توانند به عنوان شکایت اولیه در اتاق درمان مطرح شوند. اما شما می‌توانید در مورد هر موضوعی که دوست داشتید صحبت کنید.

  1. آیا روان‌درمانی برای تمام مشکلات روانشناختی موثر است؟

از آنجا که مشکلات روانشناختی «روانی-بدنی-اجتماعی» هستند، ممکن است در کنار روان‌درمانی فردی، دارودرمانی یا زوج و خانواده درمانی هم نیاز باشند. بنابراین روان‌درمانی برای تمام مشکلات و به تنهایی همیشه پاسخگو نیست.

  1. روان‌درمانی چند جلسه طول می‌کشد؟

هر جلسه روان‌درمانی معمولا بین 50 تا 60 دقیقه است و میزان طول کشیدن جلساتش بستگی به میزان مشکل و فرایند بهبودی دارد. روان‌درمانی اگرچه پایان می‌پذیرد اما تا همیشه راه برای بازگشت و گفتگو پیرامون مسائل جدید باز است.

  1. روان‌درمانی چه تفاوتی با مشاوره و روان‌پزشکی دارد؟

روان‌درمانی مبتنی بر گفتگوی دو نفره‌ی درمانگر و مراجع برای فهم بهتر دنیای هیجانات و زندگی مراجع و حل و فصل دلایل به وجود آمدن اختلالات و مشکلات اوست. اما مشاوره با هدف کمک به افراد در انتخاب‌های مهم زندگی (انتخاب همسر یا شغل) مفید است. روان‌پزشکی نیز با هدف تجویز و پیگیری داروهای مفید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  1. روان‌درمانی مناسب کیست؟

روان‌درمانی مناسب تمام افراد است. اگر سن‌تان در بازه‌ی 12 تا 18 سال است بهتر است از درمانگر نوجوان کمک بگیرید. برای افراد زیر 12 سال نیز بهتر است از درمانگران کودک نوبت بگیرید. همچنین اگر می‌خواهید برای رابطه‌ی زوجی‌تان کاری کنید، زوج‌درمانی می‌تواند تصمیم بهتری باشد.

  1. چرا کلینیک آگاه را انتخاب کنم؟

درمانگران کلینیک آگاه علاوه بر آموزش تخصصی مناسب، خودشان نیز درمان فردی دریافت کرده‌اند و سال‌ها تحت نظارت اساتید برجسته روان‌شناسی کشور کار کرده‌اند. همچنین کلینیک آگاه با تیم گسترده‌ی درمانگران بزرگسال، مشاوران، درمانگران کودک و نوجوان، زوج‌درمانگران و روان‌پزشک می‌تواند در انتخاب و طی کردن فرایند درمانی مناسب شما را همراهی کند.

تا حالا شده تو زندگی تون به این نقطه برسین که بگین نمیدونم مشکل چیه، اما میدونم یه جای کار داره می‌لنگه؛ نمیدونم مشکل چیه، اما میدونم یه چیزایی انگار سرجاشون نیست… یا پیش اومده که با خودتون فکرکنید: این آدم‌های لعنتی چشونه؟! چرا من به هرکی میرسم بهم نارو میزنه؟! چرا با هرکی آشنا میشم آخرش دروغگو از آب درمیاد؟! چرا هیچ کس منو آدم حساب نمیکنه؟! چرا از هرکی خوشم میاد از پشت بهم خنجر میزنه؟!

 

این چرا ها، و هزاران چرای دیگه که ممکنه الان توی ذهن شما باشه، چرا های تلخ و دردناکی هستن. چراهایی که گاهی هرچی فکر میکنیم، جوابی براشون پیدا نمی‌کنیم و سرگردان و درمانده میشیم. و بعد از اون ممکنه کارهای مختلفی انجام بدیم.

 

می‌تونیم خودمونو به کوچه علی چپ بزنیم و طوری رفتار کنیم که اصلاً انگار نه انگار این چراها توی زندگی ما وجود داشتن، اما مشکل اینجاست که یه جایی ته ته دلمون می‌دونیم که هرچقدر هم که چشم مون رو روشون ببندیم و نادیده شون بگیریم، بازم وجود دارن و دارن حال مارو خراب میکنن و توی زندگی مون تاثیر میذارن. بازم کوتاه نمیاییم و تمام زورمون رو می‌زنیم تا ادای آدمای خوشحال رو دربیاریم، اما بعد از یه مدت، می‌بینیم نمیشه که نمیشه‌‌…

 

می‌تونیم مدام بهشون فکر کنیم و تو ذهن‌مون نظریه پردازی کنیم و تحلیل کنیم و هی فکر کنیم و فکر کنیم و فکر کنیم و دنبال راه حل و چاره و علت اصلی و علل های فرعی و… بگردیم، درموردشون کتاب بخونیم و علاوه بر نظریات خودمون، نظریه پردازی دیگران رو هم درمورد مشکلاتمون بررسی کنیم!! اما یهو به خودمون میاییم و می‌بینیم کلی زمان گذشته و همه اون مشکلات هنوزم که هنوزه سرجاشون هستن. و بعد از یه مدت نظریه پردازی کردن، می‌بینیم مشکل مون این طوری حل نمیشه که نمیشه‌…

 

یه راه دیگه هم هست… میتونیم همه چیزو بندازیم گردن دیگران و شرایط بد اقتصادی و پدر و مادر بداخلاق و سرد و تجربه دوران کودکی بد و معلم بد و دوست بد و همسر خسیس و بد اخلاق و شانس مزخرف من و در و دیوار و زمین و آسمون و…. آخیش.. حداقل خیال مون راحت میشه که خودمون هیچ مشکلی نداریم و کوچیک ترین نقشی تو مشکلاتمون نداریم.. و بعد تبدیل میشیم به یه قربانی که همه عالم و آدم دارن باهاش بد تا میکنن. آره؛ خیالمون راحت میشه که ما بی تقصیریم، اما مشکلات هنوز سر جاشونن و انگار این طوری هم مشکل حل نمیشه که نمیشه که نمیشه…..

 
 

اولین چیزی که لازمه بهش توجه کنیم، اینه که همه ما، تاکید میکنم همممممه ما آدم‌ها، گاهی اوقات به تنهایی نمی‌تونیم مشکلات مون رو حل کنیم و به کمک دیگران نیاز داریم و این نشانه ضعف یا ناتوانی ما نیست؛ نشانه انسان بودن ماست. پس هیچ اشکالی نداره اگه از دیگران کمک بگیریم. اما اینکه این دیگران کی باشن، خیلی مهمه. اینکه مهارت و تخصص کافی رو داشته باشن، خیلی مهمه.

 
 
 

نقش ما در کمک به شما

ما در کلینیک آگاه، تمام تلاش مون رو کردیم تا با برگزاری دوره‌های سخت، طولانی و حرفه ای آموزشی، یک تیم متخصص رو تربیت کنیم تا بتونن در کنار شما و دردهای شما باشن و بهتون کمک کنن به خیلی از این چراهای ذهن تون و دردهایی که ممکنه سال‌ها تو دلتون انبار شده باشه سر و سامون بدید.

برای چه مشکلاتی میتونم از شما کمک بگیرم؟

اگر مشکل اضطرابی دارید، احساس می‌کنید یه مدتی هست که افسرده شدید، توی روابط تون دچار مشکل شدید، حس می‌کنید انقدر کمالگرا شدید که انجام دادن کاراتون براتون خیلی سخت شده و مشکلات روانشناختی دیگه ای دارید، می‌تونید روی کمک ما حساب کنید. اینجا، رواندرمانگرهای کلینیک آگاه، به شما کمک میکنن تا باهم دیگه ببینید فارغ از تمام شرایط و اتفاقات خوب و بد زندگی، توی دل شما چی میگذره؟ برای بهتر سپری کردن بلوغ و دغدغه هایش می توان از یک درمانگر کمک گرفت و ما در کنار شما هستیم.

کی تماس بگیرم باهاتون؟

هر زمان که احساس کردید دیگه از تنهایی حل کردن مشکلتون خسته شدید و نمی‌خوایید به تنهایی بار سنگین شون رو به دوش بکشید و نیاز به یک کمک تخصصی دارید، می‌تونید ازطریق راه‌های ارتباطی که بهتون معرفی کردیم، با ما تماس بگیرید. درِ اینجا، درِ این خونه، همیشه به روی شما بازه…🌱

درمانگری را با جادوگری اشتباه نگیریم!

نکته مهم بعدی این هست که حل مشکلات روانشناختی زمان‌بر هست و نمی‌تونیم انتظار داشته باشیم مشکلاتی که طی سال‌ها شکل گرفتن و مارو آزار دادن، با چند جلسه به طور کامل حل بشن. پس یکی از رمز و رازهای یک درمان موفق، صبوری در این مسیر هست.

 

رواندرمانی را با مشاوره اشتباه نگیریم!

گاهی ما فقط یک سوال ساده داریم، مثلا می‌خواییم برای اولین بار کسب و کاری رو راه بندازیم و سوالات زیادی درموردش داریم، گاهی می‌خواییم بپرسیم برای شروع یک زندگی مشترک، لازمه به چه چیزایی دقت کنیم و… جواب این سوالات رو معمولا بهتره از یک مشاور بپرسیم؛ یک مشاور تحصیلی_شغلی، یا یک مشاور ازدواج، نه یک رواندرمانگر. چون این دو حوزه کاملا از هم جدا هستن و هرکدوم خدمات جداگانه ای رو ارائه میدن.

 

رواندرمانی مناسب چه افرادی است؟

رواندرمانی مناسب همه افرادی هست که فکر می‌کنن گره‌هایی توی زندگی شون وجود داره که برای باز کردنش نیاز به خودشناسی بیشتر و عمیق‌تری دارن. البته، ملاک‌هایی برای این وجود داره که رواندرمانی به چه افرادی میتونه کمک بیشتری کنه؛ اما بهتره این قسمت از کار رو به خود متخصص بسپاریم. ما در این قسمت هم به شما کمک می‌کنیم و ازطریق جلسات سنجشی که برگزار می‌کنیم، این ملاک‌هارو می‌سنجیم و اگر به این تشخیص برسیم که رواندرمانی برای شما مناسب نیست، تا جایی که امکان داشته باشه راه‌های جایگزین رو بهتون معرفی می‌کنیم. اما به طور کلی، معمولاً برای همه ما آدم‌ها، لحظه هایی توی زندگی مون پیش میاد که باعث میشه نیاز پیدا کنیم با یک رواندرمانگر صحبت کنیم.

 

بهترین زمان برای مراجعه به رواندرمانگر چه زمانی است؟

بهترین زمان مراجعه به روانشناس رو هیچ کس بهتر از خودمون نمی‌دونه. با یه کم عمیق تر فکر کردن درمورد خودمون، میتونیم جواب رو پیدا کنیم.

 

بیاییم رواندرمانی که چی بشه؟

همون طور که توی قسمت‌های قبلی این متن هم اشاره شد، رواندرمانی به ما کمک میکنه تا گره‌هایی که توی دل‌مون وجود داره رو راحت تر باز کنیم. بعد از باز شدن این گره‌ها، خیلی راحت‌تر و بهتر از قبل می‌تونیم روابط مون با آدم‌های مختلف دور و برمون رو تنظیم کنیم؛ طوری که کمترین آسیب رو بزنیم و کمترین آسیب رو بخوریم و لذت بیشتری از روابط مون ببریم. می‌تونیم به خودشناسی عمیق‌تری برسیم و درک بهتری از خودمون پیدا کنیم و در نتیجه توی لحظات سخت زندگی، با مهربونی و شفقت بیشتری با خودمون برخورد کنیم. رواندرمانی به ما کمک میکنه تا با خودمون صادق تر باشیم و در یک کلام، دنیا و اطرافیان مون و خودمون رو واضح تر از قبل ببینیم.