دریافت مشاوره برای طلاق

روانشناس طلاق، به شما کمک می‌کند تا با دید بازتری نسبت به موضوع طلاق و جدایی نگاه کنید. از همین رو انتخاب یک مشاور طلاق خوب و با تجربه اهمیت بالایی دارد. در ادامه لیست مشاوران طلاق کلینیک آگاه قرار گرفته‌است؛ که با مطالعه بیوگرافی و رزومه هر کدام از آنها، بعد از انتخاب مشاور طلاق مورد نظر خود، می‌توانید نسبت به دریافت نوبت جلسه مشاوره طلاق به صورت آنلاین اقدام نمایید. 

لیست مشاوران طلاق :

دکتر حمیده نقیبی روانشناس تهران کلینیک آگاه

دکتری روانشناسی سلامت

فاطمه مهدی پور روانشناس در تهران

کاندیدا دکتری، روانشناسی عمومی

دکتری مشاوره خانواده

مرجان رضازاده

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مشاوره برای طلاق چرا اهمیت دارد؟

طلاق، یکی از چالشی‌ترین تصمیماتی است که هر فرد در زندگی خود شاید با آن روبه‌رو شود. در چنین شرایطی به دلایلی نظیر حساس بودن موضوع، تحت فشار بودن فرد و… نیاز است تا شخص برای انتخاب بهتر، با یک متخصص در ارتباط باشد. در واقع مشاوره طلاق به شما کمک خواهد کرد تا با دید بازتری این موضوع را مورد بررسی قرار دهید و به ابعاد مختلف آن توجه کنید. مشاور طلاق خوب، فردی است که دارای دانش و مهارت کافی در زمینه مشاوره به منظور طلاق باشد و بتواند به زوجین در این دوران دشوار کمک کند.

او به دلیل تخصصی که در این زمینه دارد موضوعات مختلفی را با شما در میان خواهد گذاشت. با استفاده از ظرفیت او، بهتر نتیجه اقدام خود را ارزیابی خواهید کرد و بعد از جمع‌بندی تمامی این موارد، انتخابی نشات گرفته از منطق خواهید داشت.

مرکز مشاوره طلاق خوب چه رویکردی دارد؟

کلینیک اگاه روانپویشی برای مشاوره طلاق، رویکردی کارآمد و بدون اتلاف وقت دارد، تا مراجعه‌کننده در مناسب‌ترین بازه زمانی به نتیجه نهایی دست یابد. با توجه به حساس بودن جریان جدایی، هیچ ضرورتی ندارد که روانشناس در جریان جلسات مشاوره برای طلاق سعی داشته باشد سریع  به مراجعه‌کننده کمک کند؛ بلکه رویکرد درست این است که در بازه زمانی مناسب و با بررسی مهم‌ترین موارد به او کمک کند تا بهتر تصمیم بگیرد و خود را از فشار ناشی از این جریان آزاد کند. یک مرکز مشاوره طلاق وظیفه دارد تا بستری استاندارد و آرام را برای افرادی که به منظور دریافت مشاوره برای طلاق مراجعه می‌کنند فراهم کند.

 

بررسی مهم‌ترین مواردی که در جلسات مشاوره برای جدایی باید بررسی شود

در جلسات مشاوره برای طلاق به دنبال پاسخ سؤالات زیر باشید:

  • مهم‌ترین مشکلی که رابطه دارد چیست؟
  • در بین مشکل‌ها، حل کردن کدام باید در اولویت باشد؟
  • رابطه بین خود را چگونه می‌بینید؟
  • چه ویژگی طرف مقابل شما دارد که اصلاً برای‌تان قابل تحمل نیست؟
  • هنوز به عشق اعتقاد دارید؟
  • به فکر شخص جدیدی برای رابطه هستید؟
  • خود را برای طلاق آماده می‌دانید؟
  • به جریانات زندگی از جمله هزینه‌ها، فرزندان، نوع زندگی و… پس از جدایی فکر کرده‌اید؟
  • خود را مقصر می‌دانید یا همسرتان را؟
  • همه راه‌حل‌های موجود را بررسی کرده‌اید؟
  • و…

قطعاً مشاور به غیر از این موارد، با درک مناسبی که نسبت به شما طی جلسات مشاوره طلاق پیدا می‌کند، سؤالات بیشتری را با همراهی خودتان بررسی خواهد کرد تا در پایان با بررسی پاسخ هر کدام تصمیمی قطعی بگیرید.

چرا باید برای طلاق از مشاوره استفاده کرد؟

مشاوره، فرصتی برای کسب بینش و دیدگاه جدید در مورد مسائل زندگی مشترک است. یکی از مشکلاتی که زوجین با آن سروکار دارند، عدم بروز درست احساسات است. در چنین وضعی یک مشاور به شما راهکار‌هایی خواهد داد تا زندگی خود را نجات دهید. قطعاً به‌واسطه تسلطی که او بر چنین اتفاقاتی دارد، موارد مهمی را برای راهنمایی شما مد نظر قرار خواهد داد.

مشاوره طلاق به شما فرصتی به منظور بهتر فکر کردن خواهد داد و بستری برای‌تان به‌وجود خواهد آورد که به دور از هر فشار و استرسی به تصمیمتان فکر کنید و هم‌زمان از تجربیات یک متخصص نیز بهره‌مند شوید.

یکی از مواردی که افراد در جریان جدایی به آن توجهی ندارند، اتفافاتی است که پس از آن می‌تواند بیفتد. در این شرایط مشاوره شما را نسبت به تمامی این موارد آگاه می‌کند.

از دست دادن شرایط نرمال زندگی، یکی از مهم‌ترین اثرات فکر کردن به جدایی است. بسیاری از افراد تا قبل از طلاق و در بازه‌ای که به آن فکر می‌کنند، تمام امور روزمره زندگی‌شان مختل می‌شود. در این شرایط مشاور به شما کمک خواهد کرد تا مدیریت امور را در دست بگیرید و مجدد درست زندگی کردن را ادامه دهید.

تحت فشار بودن یکی از مواردی است که درست تصمیم گرفتن هر فردی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.مشاوره طلاق فرایندی است که به شما کمک می‌کند فشار روانی را تحمب کنید و این فشار بیش از حد نشود.

آگاه‌سازی، جریان اصلی استفاده از خدمات مشاوره به منظور طلاق است. در بسیاری از پرونده‌ها مشاهده می‌شود که زوجین به خیال خودشان به انتهای مسیر رسیده‌اند؛ اما با بررسی دقیق‌تر پی می‌بریم بسیاری از روش‌ها و راه‌حل‌ها را حتی بررسی هم نکرده‌اند. در این مواقع، مشاور با ارائه تک تک این موارد به آن‌ها کمک می‌کند تا مجدد با توان بیشتر ادامه دهند.

مشاور طلاق خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

روانشناس طلاق خوب، فردی است که دارای دانش و مهارت کافی در زمینه مشاوره طلاق باشد و بتواند به زوجین در این دوران دشوار کمک کند. ویژگی‌های یک مشاور طلاق خوب را در ادامه برای شما بررسی کرده‌ایم.

دارای مدرک تحصیلی معتبر در زمینه مشاوره و روانشناسی

مشاور باید دارای مدرک تحصیلی معتبر در زمینه مشاوره یا روانشناسی باشد. این مدرک نشان می‌دهد که او دارای دانش و مهارت‌های کافی برای ارائه کمک‌های لازم به زوجین است.

تجربه کافی در زمینه مربوطه

تجربه کافی در زمینه مشاوره به منظور طلاق نیز یکی از ویژگی‌های مهم یک متخصص در این زمینه است. مشاور باید با چالش‌های مختلف طلاق آشنا باشد و بتواند به زوجین در این دوران دشوار کمک کند.

دارای مهارت‌های ارتباطی قوی باشد و بتواند به خوبی گوش دهد

هر چقدر یک مشاور در این بازه زمانی بهتر بتواند گوش دهد، قطعاً راه حل‌هایی کارآمدتر مطرح خواهد کرد.

بی طرف بودن

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌هایی که هر مشاوری باید از آن بهره‌مند باشد، این است که در جریان دردودل مراجعه‌کننده او را خواسته یا ناخواسته قضاوت نکند یا به دنبال مقصر معرفی کردنش نباشد.

متعهد به حفظ حریم خصوصی مراجعه‌کنندگان

در جریان جلسات متعددی که برای بررسی بیشتر موضوع جدایی برگزار می‌شود، خواسته یا ناخواسته اطلاعاتی از زندگی فرد تبادل می‌شود. در این شرایط مشاور باید رازدار باشد و محرمانگی این موارد را حفظ کند.

دارای رویکردی جامع و چندوجهی به طلاق

روانشناس طلاق باید دارای رویکردی جامع و چندوجهی نسبت به جدایی باشد. او باید به جنبه‌های مختلف مانند مسائل حقوقی، مالی، عاطفی و فرزندپروری، توجه کند.

مهارت‌های ارتباطی

مشاور باید بتواند به طور مؤثر با زوجین ارتباط برقرار کند. این ارتباط می‌تواند از طریق گفتار، نوشتار یا حتی زبان بدن انجام شود. او باید بتواند پیام‌های خود را به‌طور واضح و مختصر بیان کند و به سؤالات زوجین به‌طور شفاف پاسخ دهد.

مهارت‌های حل مسئله

روانشناس باید بتواند به زوجین در جلسات مشاوره طلاق کمک کند تا راه‌حل‌های سازنده‌ای برای مشکلات خود پیدا کنند. این اقدام ممکن است شامل کمک به زوجین برای برقراری ارتباط بهتر، حل تعارضات و ایجاد توافقات جدید باشد. هر زوجی از ضعیف بودن در زمینه‌های ارتباطی و حل مسئله  رنج می‌برند، در چنین شرایطی فرد متخصص با تکیه بر دانش و تجربه‌اش باید ابتدا ارزیابی کاملی بر ضعف رابطه داشته باشد و سپس در همین راستا کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی و حل مسئله مراجع تقویت شود.

دیدگاهتان را بنویسید